Anoniem: Ik heb hem in bed betrapt met de juf

Ik ben Inke, laat me alvast vooropstellen dat ik Jason heb gelaten en dat ik hem absoluut niet terug wil. Ik ben boos, ik heb hem in bed betrapt met de juf. Ik ben gewoon echt geschokt en verbaasd dat een dame aan wie je je kind toevertrouwt zo gevaarlijk kan zijn.

Mijn kind

Ik zal niet de naam noemen van de crèche maar het is er 1 in de buurt van Morgenstond. Ik heb het wel al verteld aan de eigenaar en ze zou stappen ondernemen. Dit is nu al 6 weken geleden gebeurd en die dame werkt nog steeds daar. Mijn kind is nog steeds op de crèche. Ik kan zo snel geen andere vinden ik ben er wel naar opzoek. Maar ik wil dat deze meid ontslagen wordt.

Ik wil daarom aan jullie vragen of ik gelijk heb want de crèche eigenaar zegt mij dat ze haar werk goed doet, maar ik vind van niet. Hoe kun je naar bed gaan met de vaders van je leerlingen? Dat staat niet in je werkomschrijving.
Net zoals ik mijn man heb ‘ontslagen’ vind ik dat zij ook weg moet van die crèche.

Verwerken

Misschien is het mijn manier om dit te verwerken hoor, maar iemand die zo slecht is kun je als crèche niet toevertrouwen aan andermans kinderen. Mijn volgende stap is om naar de politie te gaan. Mijn zus vindt dat ik dan te ver ga, daarom wil ik graag advies van jullie. Er zullen vast wel moeders zijn die meelezen. Het gebeurt wat mij betreft gewoon te vaak dat vrouwen met andermans man het bed in duiken. Natuurlijk zijn die mannen ook fout. Maar dit vind ik echt niet kunnen.

Ik kom daar al 3 jaar, het laatste jaar zit mijn zoon bij haar in de groep. Ze praat altijd zo lief tegen mij en bezorgd dan F#%$k je mijn man? Ik heb een leuke job en een aardige reputatie vandaar dat ik dit niet echt openbaar wil maken. Anders had ik haar gisteren nog geklapt. Mijn zoon zit wel bij een andere juf nu, maar natuurlijk zie ik haar bijna elke dag bij het brengen en ophalen want die taak heb ik nu op mij genomen. Dan heeft die dame nog het lef om mij met een verwaande smoel uit te dagen. Ze liep tegen mij aan en zat met haar dikke reet te draaien. Alsof ik de slechte vrouw ben. Wacht maar, iedereen daar op de crèche ga ik vertellen wat ze heeft gedaan.

In ons bed

Daarom wil ik haar leren. En mocht dit niet helpen dan ben ik in staat om haar naam bekend te maken op social media zodat andere moeder weten met wie ze te maken hebben. Mijn man probeert witte voetjes bij mij te maken. Ik heb hem eruit gezet. Elke dag huilt hij dat hij terug wil komen. Ik heb ze betrapt toen ze net wegreden uit de poort. Hij heeft toegegeven dat ze een relatie hebben. Ik heb direct zijn spullen in zijn auto gezet. Al is het zijn huis, maar hij heeft haar meegenomen hier in huis waarschijnlijk ook in ons bed. Het bed waar hij en ik samen slapen. Waar mijn spullen zijn, mijn privé. En dat kan ik hem nooit vergeven. Hij heeft echt geen respect voor mij. Het is toch gezichtsverlies? Zijn jullie het eens met mij of denk ik te radicaal. Dat zegt mijn zus namelijk. Alvast bedankt voor jullie reacties. Zeg me als ik fout ben hoor? En sorry voor mijn taalgebruik, mensen van FamilieNieuws, het was erger maar ik heb een paar dingen eruit gehaald.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik ben verliefd en ik ga mijn vrouw verlaten

Anoniem: Mijn jaloezie verpest mijn relatie

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.