video – Auto vliegt in brand aan de Indira Ghandiweg

De brandweer van Toekomstweg kreeg woensdagmorgen omstreeks 07.23 uur een melding van een auto die in brand stond aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Welgedacht A weg.

Ter plaatse aangekomen omstreeks 07.31 uur bleek dat het betreft een grijs gelakt Nissan Station model. De bestuurder reed op dat moment over de Indira Gandhiweg. Hij zag opeens een grote rookontwikkeling vanonder de motorkap komen. Op dat moment reed een olietankwagen langs die hulp verleende aan de bestuurder. De brandweer was intussen ter plaatse en heeft het vuur door middel van water en schuim geblust.

De wagen is vanaf de zitting van de bestuurder tot de motorkap verschroeid. De autobanden zijn ook uitgebrand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor zegt Olton Pinas, brandweervoorlichter. Bekijk hieronder de video van de brand:


Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.