Vermissing – 44-jarige Romeo Asarfi

Beste Facebook vrienden, kenissen en fam.

Deze heer is mijn broer en heet Romeo Soebhas Asarfi. hij is 44 jaar. Hij is donderdag ochtend omstreeks 8 uur in de ochtend vanuit huis vertrokken en is nog steeds niet thuis gekomen.

Ik vraag jullie allemaal om mij te helpen om hem terug te krijgen. Hij is mijn broer. maar wij beschouwen hem niet als een broer maar als een vader. Hij heeft mij opgevoed als zijn eigen dochter. En nu hebben we hem kwijt.

Help mij aub vrienden om mijn lieve broer terug te krijgen.

Als jullie hem ergens hebben gezien kunt u dan contact opnenem op de tel. nummers 7470612/8938126/7621683

Ik hoop dat ik spoedig wat te horen zal krijgen.
En aub zoveel mogelijk delen. Alvast bedankt….


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.