KLM toestel is gisteren niet vertrokken naar Amsterdam

klm schiphol

Opnieuw is er een toestel van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) gestrand. De Boeing 747 moest onverwacht de nacht doorbrengen op Zanderij. Dat bevestigt een woordvoerder van de maatschappij.

De oorzaak is een technisch mankement, maar de maatschappij wil niet prijsgeven waar het precies aan ligt. De reizigers die dinsdagavond met de maatschappij van Suriname naar Nederland zouden vliegen, zijn momenteel ondergebracht in een hotel.

Volgens KLM zal het vliegtuig woensdag alsnog met haar passagiers naar Schiphol vertrekken.
Bekijk hieronder het bericht van de KLM:

Het komt de laatste tijd regelmatig voor dat een KLM-toestel in het buitenland strandt met technische problemen. Begin april stond om die reden Boeing 787-9 een week lang stil in Rio de Janeiro.

Eerder deze maand moest de oranje Boeing 777 van KLM noodgedwongen een paar dagen in Hongkong blijven, doordat de rechtermotor kapot was.

Als gevolg van een gebrek aan materieel moest de Nederlandse maatschappij toen diverse vluchten schrappen.
Bron: UpintheSky/Luchtvaartnieuws
**
Gerelateerde berichten:

Redactie: KLM toestel naar Suriname maakt tussenlanding

Redactie: Surinaamse passagiers vast op Curaçao

 

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.