Familie over vermiste 43-jarige Romeo Asarfi

Elke dag hopen dat er goed nieuws komt, dat iemand hem ergens heeft gesignaleerd en dat hij goed en wel huiswaarts keert.

Met deze hoop leeft de familie van Romeo Soebhas Asarfi. Asarfi, die 43 jaar oud is, woont te Von Freyburg in het district Saramacca. Afgelopen donderdag is hij van huis vertrokken naar de Heiligenweg en is hij sedert die dag niet naar huis gekomen.

Dagblad Suriname sprak met een broer, Maikel Boedhan. Hij geeft mee dat de familie bijzonder ongerust is. Er is aangifte van vermissing gedaan bij de politie.

Op die bewuste dag op donderdag heeft zijn jongere broer een lift gevraagd naar de Heiligenweg. Hij was gekleed in een zwart T-shirt en had een donkerblauwe kort broek aan. Een mobiele telefoon had hij niet. Boedhan geeft ook mee dat zijn broertje geen geld bij zich had. Hij is een heel rustige type, dat nooit spontaan een babbeltje met iemand maakt.
Hij doet ook uit de doeken dat zijn jongere broer in het verleden van

huis vertrok en pas de volgende dag kwam. Maar het is nog nooit voorgekomen dat hij zoveel dagen, bijna een week lang, is weggebleven. Boedhan hoopt van harte dat zijn jongere broer zo snel mogelijk thuis komt. Op de samenleving doet hij een beroep dat indien mensen Romeo Soebhas Asarfi ergens signaleren, zij in contact kunnen treden met het nummer 8938126.
Asha Gajadien-Bhagwat

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.