46-jarige Julia Kastilo overleden na ongeval

overleden Suriname

Fietser omgekomen in het verkeer. De 46-jarige Julia Kastilo is op dinsdag 16 mei omgekomen na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding.

Het verkeersslachtoffer verplaatste zich op de fiets met haar 5-jarige dochter als duorijder op de Hiraweg, komende vanuit de Nieuw Zorgweg richting Nieuw Weergevondenweg.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat de fietser op de hoek van de Hira- en de Kweeklustweg een rechtse bocht heeft beschreven, zonder te hebben gelet op het doorgaand verkeer. De fietser kwam in botsing met een auto en kwam met haar dochter te vallen op het wegdek.

Zij liep ernstige verwondingen op. Per ontboden ambulance zijn moeder en dochter afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Moeder Julia kwam in de ziekeninrichting te overlijden. De bestuurder is in het bezit van een rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen voor obductie.
De verkeersbarometer is hierdoor landelijk gestegen naar 24.
Bron: KPS
Eerdere berichten:

46-jarige fietser overleden na aanrijding

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.