Video – Crèche medewerker ontslagen na gewelddadige video beelden (België)


Den medewerkster van een crèche in Antwerpen is aangehouden op verdenking van kindermishandeling. De 22-jarige vrouw takelde een zes maanden oude baby zo zwaar toe, dat het kindje in het ziekenhuis belandde.

De moeder van het slachtoffer trof vorige week donderdag verschillende blauwe plekken aan op het lichaam van haar dochter. Op advies van haar huisarts nam ze contact op met de crèche. De kindermishandeling kwam toen al snel aan het licht. Een bewakingscamera had alles vastgelegd.

Ontslagen

De kinderverzorgster is op staande voet ontslagen. Het kind werd opgenomen in het ziekenhuis en ligt daar nog steeds, meldt de Belgische zender ATV.

De crèche heeft geschokt gereageerd op de mishandeling. “We zijn diep geraakt”, zegt de eigenaresse tegen ATV. “We leven mee met de ouders en het slachtoffer.”
Bron: RTL Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]uws.com en wij publiceren het gratis.