Anoniem: Ik kom maar niet van mijn ex af

Hallo allemaal. Ik ben Cheryll, ben een heel jonge dame van 21 jaar, maar ik leef met heel veel stress en weet dan niet om te gaan ermee dus vandaar ik jullie hulp wil. Ik kom maar niet van mijn ex af. Mijn ex Kenny.

Ik zit al 8 jaar in een relatie met ene Kenny die 2 jaar ouder is dan mij. Hij liep toen al uit met zijn ex vriendin en had ik geen vertrouwen meer in hem. Ik dacht van als ik het weer met hem ga dan gaat hij eerst moeten voelen. Ik heb toen uitgelopen voor hem met een andere heer en heb hem dat eerlijk verteld. Ik kon het niet meer voor mezelf houden, ik heb hem toen om vergiffenis gevraagd en hij heeft me toen vergeven.

Ruzie

Alles ging een tijdje goed, maar na 2 jaar ofzo begon echt een herrie in me leven. Ik raakte zwanger, maar we kregen steeds ruzie en me baby girl heeft het niet gehaald, ze was een aantal dagen dood in mijn buik. Dat was het ergste dat me is overkomen in mijn leven.

2 maanden na mijn bevalling heb ik weer opgemerkt dat hij kletste met die zelfde meid, er is toen 1 van Amerika nog ertussen gekomen, ja, weer een andere (heel diepe zucht). Ik vroeg hem steeds weer wie ze zijn en hij verklaarde maar dat ze niets zijn van elkaar en dat ik me niet moet druk maken want ik ben vrouwtje. Zijn mensen kennen mij als zijn vrouw. Maar ja, ik loop echt niet trots rond daarmee want schoonfamilie zelfs is niet te vertrouwen.

Facebook

Ik ben toen op Facebook gegaan en ik zie dat 1 van die meisjes zijn foto heeft en zijn naam op Facebook. Ik dacht van nou, wat is dit weer?? Ik heb tot hem gepraat, gepraat en gepraat maar heeft niet geholpen.

Andere man

Dus ik ben het helemaal zat. Ik ben er klaar mee. Denk ik hoor. Ik heb het probleem dat ik hem niet kan loslaten. Ik zie hem nu wel als mijn ex hoor, maar hij appt me nu vaak en belt me vaak, waardoor ik niet van een ander kan houden. Blocken helpt niet! Ik heb dat al zoveel keer gedaan.

Ik ben zelfs begonnen te kletsen met een andere man. Gewoon appen hoor. Maar zo een pech. Die twee kennen elkaar. Ze zijn van dezelfde buurt. Niet dat het vrienden zijn hoor. Maar kan ik een relatie met hem starten? Of kan het niet omdat ze van dezelfde buurt zijn?

Ik weet echt even niet wat ik kan doen. Ik wil niet meer stressen. Ik wil gewoon verder met mijn leven. Hebben jullie een oplossing voor me? Zo ja, zal ik mee lezen. Cheryll

Ik bedank jullie alvast!

Gerelateerde berichten:

Anoniem: Mijn ex heeft ook een intieme video van mij

Anoniem: Ik heb een vriend maar mijn ex kan ik niet vergeten

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.