Bekendmaking – DSB bank vanaf aanstaande vrijdag tijdelijk buiten functie

bank Suriname

Faciliteiten van De Surinaamsche bank (DSB) zullen vanaf vrijdag 19 mei tot en met maandag 22 mei buiten werking zijn. Dat maakt de bank bekend. Vanwege het feit dat de bank met werkzaamheden op haar netwerk bezig zal zijn, zullen cliënten van de bank niet kunnen werken met de ATM’s, POS-apparaten, internet banking, mobile banking, phone banking en mobile recharge faciliteiten.

DSB zegt continu te werken aan de verbetering van de dienstverlening en uitbreiding van haar productenpakket.

Binnenkort zal zij nieuwe diensten aanbieden. De cliënt zal dan meer mogelijkheden hebben om te bankieren met de bank. Hiervoor is het noodzakelijk dat de bank haar systeem upgraden. Hierdoor zullen ook de kantoren gesloten zijn en het gastgebruik via het BNETS-netwerk niet mogelijk zijn.

In verband met bovenstaande zullen de kantoren van de bank op 18 mei en 19 mei langer opgesteld worden. Het hoofdkantoor van DSB alsook de kantoren te Kwatta, Kasabaholo, Nickerie en Lelydorp zullen tot op 18 en 19 mei tot 18.00 uur open zijn. De kantoren te Hermitage Mall, Nieuwe Haven en Maretraite Mall zullen op 18 mei tot 19.30 uur open zijn en op 19 mei tot 18.00 uur.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.