13-jarig meisje loopt brandletsel op door woningbrand

brand Paramaribo

Een 13-jarige meisje heeft brandletsel opgelopen door een woningbrand te Albina. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat rond 06.30 uur melding werd gedaan van een woningbrand.

Toen de politie en de brandweer ter plaatse arriveerden stond het huis in lichter laaie. Het betreft in deze een laagbouw houtenwoning. Ten tijde van de brand waren twee minderjarige kinderen in de woning aanwezig. Een meisje van 13 en haar broer van 14 jaar.

Uit verklaringen van het slachtoffer, het 13-jarig meisje, blijkt dat zij thee wilde opwarmen. Bij het aansteken van het fornuis ontstond er brand in de woning. De 13-jarige raakte als gevolg daarvan gewond aan haar gelaat. Binnen een fractie van seconden veranderde de hele woning in een vlammenzee.

Het huis van grootmoeder is compleet afgebrand met alle inboedel. De politie van Albina en de brandweer zijn bezig met het onderzoek.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.