Man door zinloos geweld aangevallen. Dader gezocht! (Nederland)

Zo heb je een leuke Moederdag. Gaat je vader vervolgens met je 2 jarige dochter de eentjes voeren en komt hij in elkaar geslagen thuis!

Jawel je leest het goed iemand in de wijk Oosterflank, is zo laf geweest om mijn vader 6 a 7 keer gericht op zijn hoofd te slaan met een hondenketting (vermoedelijk) en op zijn borstkas, terwijl Scarlett erbij was en hij haar ook moet beschermen, terwijl de dader zijn hond ook los liep en hij de kinderwagen ook moest meenemen.

Graag dit bericht massaal delen ik zit nu bij de spoedeisende hulp met mijn vader, deze dader moet gepakt worden.

Signalement dader

Het is gisteren 14 mei 2017, omstreeks 18.30 gebeurd, wijk oosterflank op het randje Capelle, ter hoogte van de tennisvelden. Betreft een (blanke)/wit/Hollands man, ongeveer 45-55 jaar, +/-1.80m, draagt bril, droeg spijkerbroek, donkerblond/ grijs (kort of in staart) haar met snor, betrof een grote witte hond (ras mij onbekend). Komt dit signalement je bekend voor of denk je iemand te kennen die eraan zou kunnen voldoen, graag reageren dan. Want deze dader moet bestraft worden voor hetzelfde geld had hij mijn 2 jarige dochter geraakt.

Zinloos geweld

Ter aanvulling op een kansloze reactie: Hond rende op mn dochter af en vader vroeg of hij de hond wilde aanlijnen of iig bij zich te houden, dader was van menig dat de hond niets zou doen. Mijn vader gaf aan dat er pas ook een kind was doodgebeten er onstond een woordenwisseling en toen liep hij terug af op mn vader om hem te rammen. Alsof dat geweld rechtvaardigt!

Klik onderstaande post om meer foto’s te bekijken:

-Char Zinhagel-
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.