Anoniem: Mijn nicht doet het met mijn broer.

Mijn nicht Stien was altijd mijn beste vriendin. Zij en ik deden alles samen. Maar, mijn nicht doet het met mijn broer nu. We zijn even oud maar ze is een vieze meid geworden.

Zijn vrouw

Een paar maanden terug begon ze steeds dingen te informeren over mijn broer en zijn vrouw. Ik dacht eerst niets maar toen begon mijn schoonzus mij te appen. Ze schold me uit dat ik samen met mijn nicht haar relatie kapot maak. Ze stuurde screenshots van die dingen die mijn nicht stuurt naar mijn broer.

Samen opgegroeid

Ik heb haar gezegd dat ik van niets weet maar natuurlijk gaat ze me nooit geloven want Stien en ik zijn altijd met elkaar. Mijn broer is ook vies. Mijn nicht is de dochter van onze moeder haar zus. We zijn samen opgegroeid dus eigenlijk is ze mijn zus. Ook zijn zus. Dus ze zijn smerig.

16 jaar

Al die tijd dat ze hier bij ons kwam, kwam ze voor mijn broer. Ze heeft me alles verteld. Ze slaapt al meer dan een jaar met hem. Ik voel me echt dom, ik heb het nooit gemerkt. Ze ging wel altijd met hem dollen. Boi, als mijn moeder het weet gaat het erg zijn. Mijn nicht is 16 jaar net als mij. Mijn broer is 21 jaar. Ik durf niets te zeggen want mijn nicht zegt dat ze hem gaan opsluiten als de politie het weet.

Menstruatie uitgebleven

Mijn broer is echt gemeen. Hij zegt dat ik niet moet bemoeien in zijn relatie want zijn vriendin zeurt. Hij ontkent wel dat hij met Stien slaapt maar ik heb zelf de foto’s gezien en Stien heeft het ook zelf gezegd. Ik mag niemand iets zeggen. Maar nu zegt Stien dat ze misschien zwanger is. Want der menstruatie is niet gekomen. Ze gaat volgende week een test doen. Ze heeft het in haar bolle kop dat mijn broer zijn vriendin gaat laten om met haar te zijn. Ze zijn bloed van elkaar. Wat denkt ze wel. Mijn broer heeft zoveel vriendinnen en meisjes die hem bellen.

Ik ben ook 16 maar ik zal zoiets nooit doen. Ze is gek geworden. Eigenlijk wil ik niet meer dat ze hier komt want ze houdt mijn ouders voor de gek terwijl ze stiekem met mijn broer gaat. Moet ik het aan haar moeder zeggen? Dan zegt Stien weer dat ze zelfmoord gaat plegen. Is er een dokter bij wie ik kan brengen. Het lijkt alsof ik zwanger ben omdat het ook lijkt alsof de enige ben die ziet dat dit niet kan.

Wat moet ik doen?

Ik zit middenin deze situatie. Het liefst wil ik weggaan en iedereen achter me laten. Aan de ene kant heb ik een schoonzus die mij uitscheldt. Dan heb ik een broer die een motjo is en dan mijn nicht, ik dacht dat ze mijn beste vriendin was maar ik wil eigenlijk met niemand meer iets te maken hebben.

Ik ben teleurgesteld in de mens. En ze weet het. Mijn studieresultaten gaan achteruit. Wat moet ik doen? Ik ga haar ook laten meelezen. Dus jullie mogen ook tegen haar praten. Doortje

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.