Nico slaat 49-jarige buurman Pedro dood

politie Suriname

Bij een burenruzie die in een vechtpartij uitmondde in de Chandipersadstraat te Sunnypoint, is vrijdagavond een dode gevallen. Een persoon werd met een kapverwonding naar het ziekenhuis afgevoerd.

Voorlopig onderzoek van de politie wijst uit dat het dodelijk slachtoffer Pedro S. en zijn buurman Nico W., beiden 49 jaar oud, ruzie hadden. Pedro S. bracht zijn buurman een klap toe en keerde naar huis om een houwer te halen. Teruggekomen sloeg hij zijn buurman met de platte kant van de houwer. Die probeerde zich te verdedigen waardoor hij een kapverwonding opliep aan zijn arm.

De agressor keerde terug naar huis, achterna gezeten door zijn buurman die een balk had genomen. Daarmee bracht hij Pedro S. een slag toe waarna die kwam te vallen.

In eerste instantie werd gedacht dat Pedro S. bewusteloos was, maar bij aankomst van de ambulance bleek hij geen teken van leven meer te vertonen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.