Morgen casting voor Caribbean Next Top Model


Ben je enthousiast? Beschik je over een flinke dosis zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen? Loop je niet weg voor een uitdaging en voldoe je aan onderstaande voorwaarden?
Tot en met 12 mei 2017 kun jij je online opgeven voor Caribbean Next Top Model.

REGISTREER JE NU: Klik hier

Of registreer je op de casting dag (13 mei 2017) vanaf 10:00 tot 14:00u persoonlijk bij Courtyard by Marriott.

‘Caribbean Next Top Model’ komt naar Suriname. Het programma waar dames van het Caraibisch gebied kans maken model te worden. Surinaamse dames tussen de 18 en 25 jaar maken kans deel uit te maken van CaribeNTM door auditie te doen in hun eigen land. De organisatie heeft met Telesur een overeenkomst gesloten om dit gebeuren samen te doen.

Voor Telesur is het belangrijk dat ook de vrouwen benaderd worden met typische evenementen die hun aanspreken. Wij zijn van mening dat deze groep veel meer kan dan ze zelf bewust van zijn. Telesur kwam in contact met de organisatie van CaribeNTM en was met het voorstel naar Suriname te komen meteen verkocht. Dit is voor ons de manier om als Surinaams bedrijf vrouwen in Suriname de gelegenheid te bieden om hun kunnen te tonen, niet alleen maar uiterlijke schoonheid maar ook durf om uit hun comfort zone te stappen.

Wij bieden ze een platform om zich te profileren nationaal en internationaal en dat zal bijdragen tot hun persoonlijk succes. Met de deelname van de Surinaamse vrouw aan dit internationaal event, wordt een stuk van onze Surinaamse cultuur uitgedragen en dat ondersteunen wij als Typisch Surinaams bedrijf.

Casting Call: 13 mei 2017
Locatie: Courtyard Paramaribo

VOORWAARDEN:
Leeftijd: 18 – 27 jaar
Lengte: minimaal 1.73 M
Hakken minimaal: 8 CM
Zonder make up
Natuurlijk haar
Geen corrigerend ondergoed
Geldig paspoort (minimaal 1 jaar geldig)
Vloeiend de Engelse taal beheersen
Plus size models zijn toegestaan
Surinaamse nationaliteit of Surinaams ingezetene (met geldige verblijfsvergunning)
Geboren vrouw
Dresscode: Zwarte tanktop & zwarte korte broek
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.