“Mannen willen geen relatie met me omdat ik te knap ben”

De 26-jarige Cherelle Neille uit Manchester is ervan overtuigd dat haar mooie gezicht in de zoektocht naar de liefde meer een vloek dan een zegen is. “Mannen willen geen relatie met me omdat ik te knap ben”.

Ze denkt dat mannen haar enkel als accessoire zien en dat ze nooit aan een langdurige relatie denken door haar schoonheid.

“Ik heb het gevoel dat grijze muizen het makkelijker hebben omdat mannen ook echt hun persoonlijkheid willen leren kennen aangezien hun uiterlijk maar gewoontjes is”, zo legt Cherelle het verschil bloot. Haar liefdesleven is een ramp, zegt ze, en dat is allemaal te wijten aan haar uitzonderlijke schoonheid.

Volgens Cherelle zou haar uiterlijk mannen intimideren, waardoor ze er automatisch van uit gaan dat ze geen mooie persoonlijkheid heeft. Cherelle heeft de hoop om een partner te vinden volledig opgegeven.

“Ik krijg altijd de verkeerde soort aandacht, ze willen me nooit als persoon leren kennen”, klinkt het. “Gewone meisjes eindigen met de langdurige relaties en ik ben degene die alle kikkers moet kussen. Ik ben het beu dat mensen veronderstellen dat ik vreselijk ben terwijl ik echt een aangenaam persoon ben.”

“Mijn looks trekken de verkeerde mannen aan en het is echt moeilijk geweest, nu heb ik het volledig gehad met mannen. Ze denken altijd dat ik onbeleefd zal zijn, of vervelend, gewoon omdat ik er goed uitzie.”

“Als ik op een date ben, geven ze alleen om hoe ik eruitzie, ze luisteren nooit naar wat ik aan het zeggen ben. Mijn laatste vriend paradeerde gewoon rond met me en wilde alleen maar met me op de foto staan.”

Niet alleen mannen

Niet alleen mannen vormen een probleem, ook meisjes durven haar wel eens venijnige commentaren geven. Met haar meer dan bijna 40.000 volgers op Instagram komen die haatberichten ook alsmaar vaker online.

“Ik krijg talloze giftige berichtjes op Instagram. Een meisje stuurde me: ‘Je denkt dat je mooi bent maar dat ben je niet, sterf toch.’ En een andere jongen stuurde me onlangs dat ik denk dat ik te goed ben voor iedereen.”

Meisjes zijn jaloers

“Meisjes zijn jaloers, ik heb maar één echte vriendin. Ooit ging ik uit met een vriendin en stonden we in de toiletten. Verschillende meisjes gaven me complimentjes om mijn haar en mijn looks. Plots wandelde de vriendin gewoon naar buiten, ze heeft sindsdien niet meer met me gepraat.”

“Ik wil niet minder mooi zijn”

“Ik was eens op een date en ik herinner me dat er iets in het nieuws was geweest die dag. Ik deelde mijn visie op de gebeurtenis en de man in kwestie deed niet eens alsof hij luisterde. Hij bleef me maar vertellen dat ik mooi ben en luisterde niet. Ik bedankte hem en vroeg wat hij ervan dacht. Daar gaf hij niet om. Hij bleef maar over mijn looks praten en uiteindelijk had hij naar geen woord van mij geluisterd.”

“Ik vind het moeilijk dat mannen me niet echt willen kennen. Ik ben grappig en ik hou ervan goed te lachen. Meisjes die er meer doordeweeks uitzien hebben dat soort conversaties wel met mannen en ik zit vast met mannen die niet naar me luisteren.”

“Nu wil ik er geen moeite meer voor doen om te daten. Ik wil niet minder mooi zijn, ik wil gewoon dat mannen me anders behandelen. Ik denk dat er een groot probleem is in de maatschappij met hoe ze mooie vrouwen behandelen.”
Bron: dagelijks.nu

Gerelateerde berichten:

Redactie: Mensen denken dat ik vrijgezel ben maar ik heb een man

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.