Anoniem: Wij zijn opzoek naar een kindje om groot te brengen

Godszegen allemaal. Mijn naam is Liesbeth, ik ben 35 jaar en mijn partner Hugo is 40 jaar. We zijn beiden van Javaanse afkomst en we zijn ongeveer 11 jaren samen. We hebben samen geen kinderen vandaar dat ik mijn verhaal hier wil schrijven. Wij zijn opzoek naar een kindje om groot te brengen.

Voorkinderen

Hugo heeft wel voorkinderen. Maar om 1 of andere reden mogen we de kinderen niet meer zien. De kinderen bleven een tijdje wel met ons. Ze roepen me allemaal mama. En ik houd ook van ze als me eigen kinderen. En ik denk zij ook van mij want ik deed veel dingen voor. Dingen die hun eigen moeder zelfs niet voor ze kon doen.

Sommige partners die uit elkaar zijn willen meer zeggenschap dan de andere omtrent de kinderen. Of ze zoeken 1 of andere reden om de ander te pijnigen. Zonder na te denken dat de kinderen er de dupe van kunnen wordt. En het gaat altijd mis. Alles wordt dan een probleem. Om de gekste dingen krijgen moeder en vader dan ruzie. Bijvoorbeeld, als het kind thuis komt met een muskieten beet, dan wordt daarover ruzie gemaakt. Maar goed, mijn verhaal gaat niet hierover. Dit is mijn verhaal:

Miskraam

Binnen mijn relatie ben ik 4 keren zwanger geraakt. 3 buitenbaarmoederlijke zwangerschappen en 1 miskraam. Ik ben in totaal 5 keren onder het mes geweest omtrent onze kinderwens. Het was niet makkelijk geweest. De relatie met mijn vriend is zeer goed. Als ik dat mag schrijven. We maken bijna nooit ruzie. We zijn beiden geen uitgaanstype. En we zijn christenen. Ons relatie heeft ook wel wat up and downs gekend. Maar ik was altijd de trouwe en zorgzame vriendin zoals het hoort. Als een volger van Jezus. En ik ken mijn waarde als vrouw.

Jezus Christus

Wij hebben besloten om te adopteren. Vandaar dat ik hier via FamilieNieuws ook zoek. Wie weet hebben we geluk via hier. Vrouwen of ouders die hun kinderen willen afstaan. Maar het liefst niet ouder dan 4 of 5 jaar. Mocht het zo zijn dat we geluk hebben dan zullen wij dit kindje alle liefde en aandacht geven. En we gaan ons best doen dat hij of zij ook een volger gaat worden van de Here Jezus Christus. En uiteindelijk wat kan worden in de maatschappij.

Ik weet dat ik dan van binnen niet kapot meer hoef te zijn omdat ik niet meer zwanger kan worden. Natuurlijk wil elk mens zijn of haar eigen bloed zien, maar soms lukt het gewoon niet. Ik huil soms als ik alleen ben. Van verdriet.

Contact

Als u met mij in contact wilt komen Dan mag dat via FamilieNieuws. Zij hebben mijn e-mailadres. Ik heb helaas geen Facebook. Bij deze dank ik ook FamilieNieuws voor het geven van de gelegenheid. Godszegen.
Liesbeth & Hugo

Notitie van FamilieNieuws: Wij zijn ons ervan bewust dat er officiële wegen zijn om een kindje te adopteren. Daar hebben wij deze mevrouw ook op gewezen. Toch hebben wij haar verzoek geplaatst. Wellicht kan ze op deze manier ook in contact komen met lotgenoten. En advies krijgen van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.