4 mannen opgepakt na dodelijke vechtpartij

De 21-jarige Richard M., Rivaldo M. (17), Gamille S. (19) en Sean Claude A. (22) zijn woensdag aangehouden en in verzekering gesteld, wegens het plegen van openlijk geweld en zware mishandeling.

Het viertal was zaterdag betrokken bij een vechtpartij waarbij Irvin Misidjan om het leven kwam. Drie personen raakten gewond.

Irvin Misiedjan foto via Facebook binnengekomen

Zaterdag ontstond er een ruzie tussen twee mannen tijdens een feest in een toerbus. Omstanders haalden hen uit elkaar. Eén van de vechtende mannen liep weg nadat de bus stopte aan een feestadres aan de Livornoweg, maar kwam kort daarna terug met enkele anderen, waardoor er opnieuw een vechtpartij ontstond.

Door een schot van een vuistvuurwapen raakten drie personen gewond die per ambulance naar het ziekenhuis werden gebracht. De vechtersbazen besloten te vluchten. Woensdag overleed Misidjan aan zijn opgelopen verwondingen. De Recherche van Paramaribo heeft de zaak in verder onderzoek.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.