35-jarige Clyde E. aangehouden voor mishandeling vrouw

De politie van Latour heeft op maandag 8 mei de 35-jarige Clyde E. aangehouden voor molest.
Een 30-jarige vrouw stapte op de bewuste dag het politiebureau binnen voor het doen van aangifte.

Ze verklaarde door een manspersoon van creoolse afkomst die zich ophoudt bij de rotonde van Latour te zijn gemolesteerd. Op aanwijzing van de vrouw is Clyde opgespoord en ter plaatse aangetroffen. De politie hield hem voor waarvoor hij als verdachte is aangemerkt en dat hij met hen mee moest naar het politiebureau.

Hij gaf geen gevolg hieraan en liep terug naar zijn auto, waar hij een vuistvuurwapen tevoorschijn haalde die hij op de zitting van zijn stoel plaatste. De politiemannen volgden zijn gangen, merkten dit op en gingen over tot de aanhouding van deze man. Hij verzette zich, maar werd uiteindelijk in de boeien geslagen.

Het vuistvuurwapen en zeven scherpe patronen zijn in beslag genomen. Het voertuig van Clyde is afgestaan aan de familie. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is aan de geweldenaar gratis loge geboden in het cellenhuis.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.