Chantal Godwin wordt betaald om met gehandicapten te ‘slapen’

‘Mijn man heeft er geen moeite mee’ zegt Chantal Godwin. De 37-jarige schoonheid werkt in de zorg en is sekszorgverlener voor gehandicapten. Ze is getrouwd met Edgar (49) en komt oorspronkelijk uit Nigeria.

Mensen met een handicap hebben ook behoefte aan seks. Gezonde mensen kunnen in dat geval naar een prostituee, maar met een beperking wordt dat lastig. Daarom zijn er mensen zoals ik, die hun behoeftes op seksueel gebied vervullen.

GEMEENSCHAP

”Dat begint met een intake-gesprek waarbij we kijken waarmee rekening gehouden moet worden, er zijn bijvoorbeeld mensen met spasmen.”

”Ik heb een opleiding in de zorg, dat maakt me geschikt voor zo’n speciale aanpak.”

Aftrekken (kloppen)

Ik doe dingen als… “Aftrekken, maar heb ook gemeenschap met cliënten, als ze dat willen.”

”Dat zijn meestal mensen met een lichamelijke handicap, maar soms ook met een geestelijke. Ik werk met zowel mannen als vrouwen.”

Pleasure-care.nl

”Bij een stel kwam ik eerst voor de man, maar de vrouw vond me zo leuk dat ik ze nu allebei bedien. Sommige cliënten krijg ik via een bemiddelingsbureau, maar ik heb ook mijn website Pleasure-care.nl.”

Voor meer informatie omtrent haar tarieven klik hier.

Zo gaat Chantal gekleed tijdens het werk: Let op. Alleen geschikt voor 18+
https://www.familienieuws.com/wp-content/uploads/2017/05/pleasure.jpg

Bron: Telefgraaf
Gerelateerde berichten:

Redactie: Sekswerken in Suriname of doodgaan in Venezuela

 

Video: Wat is een webcam girl? Zou jij het doen? Suriname

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.