Happy Family: “En toen was ik ineens mama van een tweeling.”

Hoi iedereen,
Ik ben Judith. Ik wil jullie graag het verhaal van deze toetebelletjes vertellen. Ik was nog geen jaar met hun vader toen de bom viel. Ik was ook nog aan de pil! Paniek! Ik angstig, want ik heb de ruimte niet gehad om hem echt te leren kennen.

Ik had gelukkig al kennis gemaakt met de familie. Ik appte hem nadat mijn zwangerschapstest mijn vermoedens bevestigde. Hij was gelijk blij mee. Diep in mijn hart was ik bang dat dit te vroeg was, maar door zijn reactie was ik wat gekalmeerd. Ik was vrijwel gelijk op de hoogte van mijn zwangerschap.

Overgeven en misselijkheid was er vanaf het prille begin. Spugen was het ergst! We hadden ons berust met ons zegen. Een kindje kunnen wij wel aan. Wel! Na drie maanden kwam een grotere bom. We kwamen aan bij de dokter voor een echo. We hadden vooraf afgesproken dat we het geslacht geheim zouden houden. Laat het een verassing zijn. We kwamen binnen gaven gelijk aan niet te willen weten wat het geslacht was.

De goede meneer die hielp zei dat we eerst moeten kijken als ik daadwerkelijk zwanger was voor we daarop zouden komen. Hij zette zijn gel en keek. Na een minuutje vroeg hij: ” Van welke willen jullie het niet weten mevrouw? Van de eerste of de tweede?” 😱 Nerveus giechelend zeg ik geen van beide. Ik probeerde nog te begrijpen wat hij bedoelde. Was hij aan het grappen? Nee, ik hoor hem foetus 1 en foetus 2 in te praten in zijn apparaat.

Paniek overviel me. Ik keek naar me vriend, hij naar mij, wij naar de man…. Confused!!! Uiteindelijk vroeg ik als er twee zijn. Heel kalm reageert hij: “Mevrouw, we zijn dat station al gepasseerd”. Grotere paniek, ik begon te huilen. Ik raak eerst ongepland zwanger van iemand die ik nog niet goed ken terwijl ik anticonceptie gebruikte, als dat nog niet genoeg is worden het er twee!!!

Ik dacht, nee dit red ik niet. Ik ben zo klein van stuk, ik ga ze niet kunnen dragen en ik ga een keizersnede krijgen. Een jaar verder… Een gezonde jongen en meisje die gewoon geperst zijn zonder complicaties. Geen hechtingen terwijl ze beide boven de 2000 gram waren. Mensen, moral of the story is: ‘You never get more than you can bare’. Don’t let the future scare you😘 #HappyMommyOfTwins

De rubriek ‘Happy Family’ gaat  over POSITIEVE familie verhalen: Liefdesverhalen, verhalen over ‘de eerste keer’, bevallingsverhalen, vriendschapsverhalen of grappige verhalen. Zolang het maar positief is. 

Dit kan persoonlijk maar ook anoniem.

Wilt u ook uw positieve verhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Maar dat kan ook op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook en volg ons op Instagram en Twitter.

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.