Als je dit drinkt ga je kilo’s afvallen!

Wie wil afvallen drinkt water. Dat voldoende water goed voor je is dat wordt je tegenwoordig langs alle kanten ingepeperd. Water is één van de belangrijkste onderdelen van een gezond eetpatroon

Voldoende water drinken zorgt voor:

-Een langer verzadigingsgevoel
-Stelt trek langer uit
-Doet ons automatisch minder eten
-Doet sneller ongezond buikvet verbranden
-Hydrateert en zuivert ons lichaam van alle giftige afvalstoffen
-Zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een goede onlasting.
-Regelt een goede lichaamstemperatuur.

Sassy-water

Sassy-water is samengesteld om mensen, vooral vrouwen te helpen gewicht te verliezen rondom de buik streek. Sassywater is een soort ‘detox water’ met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Waaronder gember, mint citrusvruchten en meer. Het is vernoemd naar de Amerikaanse voedingsdeskundige Cynthia Sass. Sassy water is een heerlijk verfrissende, hydraterende en revitaliserende drank die dus bij zou dragen bij het verminden van buikvet. Het klinkt te mooi om waar te zijn! Maar het zo gemaakt en smaakt prima dus baat het niet dan schaadt het niet… toch?

Recept

Ingrediënten:

– Verse gember,
– Verse muntblaadjes,
– 1 komkommer,
– 1 citroen
– 8 ½ kopjes van water. Totaal: 2125 ml water.

Bereidingswijze:

Was aanvankelijk de citroen, dan snijd het in twee helften en verwijder de zaden. Elke helft moet dun gesneden worden en in een kom met water gezet worden. De schil niet van de citroen afhalen of de sap in het water uitpersen.

Vervolgens, schil de komkommer en snijd hem in stukjes en daarna zet het in het water.

Neem 8-12 verse muntblaadjes, was ze en voeg ze toe aan het mengsel.

Schil de gember en rasp het in het mengsel.

Daarna, roer het mengsel, dek de kom, plaats het in de koelkast en laat het ’s nachts rusten. (8,5 uur laten rusten).

Gebruik:

De volgende dag, drink het koude Sassy water wanneer u dorst heeft. Voordat u het in een glas giet, kunt u het mengsel filteren maar dat hoeft niet. De ‘Sassy’ water bevat geen calorieën en alleen het water (8 kopjes per dag) helpt u bij het verliezen van gewicht, terwijl de andere ingrediënten de vetverbranding stimuleren en beloven te helpen u buik vet te verliezen.

Wij zijn benieuwd naar jullie resultaten!