Mijn herinnering aan Arti Jessurun

Dr. Arti Jessurun is er niet meer. Arti Jessurun is de beste kinderarts die wij ooit in Suriname hebben gehad. Hij wist als geen ander zieke kinderen te behandelen en had het geduld en de liefde in zijn werk, wat hierbij hoort. Arti stond voor een ieder klaar. Tij & ontij kon je Arti kontakten wanneer er iets met jouw kind of kleinkind aan de hand was.

Arti Jessurun was verder een echte arts in de juiste zin van het woord. Ook diegenen die het niet konden opbrengen hielp hij zonder betaling en hij hielp deze personen met evenveel liefde & toewijding. Arti. Als mati kon ik altijd op jou rekenen en de medische zorg voor mijn kind en kleinkinderen was bij jou gegarandeerd. Thanks Brother for everything. Ook voor de lange & leerrijke gesprekken welke wij veelvuldig hebben gevoerd over de ontwikkeling van Suriname. RIP.
-Carlos-

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.