10-jarige jongen aangereden te Commewijne

De politie van Commewijne heeft het rijbewijs van een autobestuurder ingevorderd. Hij zou op de weg naar Peperpot een tienjarige jongen hebben aangereden.

De jongen liep over de weg toen een auto van achteren kwam aangereden. Beide gingen dezelfde richting op. De bestuurder verklaarde dat hij vanaf een afstand van 10 meter de jongen had gezien.

Volgens de politie heeft de man echter geen voorzorgsmaatregelen getroffen. Hij toeterde niet voor het kind en bleef 50 km per uur rijden. Toen hij op een afstand van ongeveer anderhalf meter was van de jeugdige, maakte het kind plotseling de beweging de straat over te steken.

De bestuurder heeft toen de jongen aangereden die op de weg kwam te vallen. Het slachtoffer moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandeling. Hij is opgenomen in het ziekenhuis.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.