Anoniem: Moet ik met deze man weg uit Suriname naar Nederland?

Nederland ~ Ik ben Ludia. Ik weet niet wat ik moet doen. Heb bijna geen zin meer. Moet ik met deze man naar Nederland? Ik ben met een man getrouwd die van het buitenland is. Hij heet Imro.

[quads id=1]

Naar Nederland

We kennen elkaar al 2 jaren maar zijn pas een paar maanden getrouwd. Ik heb 2 voor kinderen.

Hij komt vaak naar Suriname op vakantie. Bij mij. Ik ga voorlopig niet omdat ik bezig was met mijn mvv voor Nederland.

MVV voor Nederland

Nu is het al afgerond. Ik heb mijn mvv en ik heb ook al mijn ticket gekocht. Imro en ik houden heel veel van elkaar. Dat weet ik wel maar toch heb ik een probleem:

[quads id=1]

Hij heeft een nichtje en ze is verslaafd aan wiet. Hij is zo gehecht aan haar dat hij niets negatiefs over haar kan horen.

Ze is getrouwd

Zij is wel getrouwd hoor. Mijn man is vaak daar en wanneer hij dan thuiskomt dan komt hij altijd dronken thuis. En dat vind ik niet leuk.

[quads id=1]

Ik denk aan zijn gezondheid. Hij 49 jaar is en ikzelf pas 28. Maar Imro doet als of zij God is. Hij beledigt me zo vaak om haar. Vandaag nog zei hij dat ik hem moet laten. Hij kiest voor haar. Al een aantal keren heeft hij mij gezegd dat zij op de eerste plaats komt.

Op de eerste plaats

[quads id=1]

Hij noemt mij een ondankbare kut wijfje. Hij noem mij hoer. Ik weet niet meer. Moet ik nog naar Nederland gaan of liever in Suriname blijven??? Ik denk meer voor mijn kinderen. Hun toekomst. In Nederland zullen ze het beter hebben. Ja toch?

Ik ben zijn hond

Maar hij behandelt mij als een hond. Hij schelt mij zo vaak uit. Kunnen jullie mij helpen met goed advies? Moet ik verder gaan of liever stoppen. Ik heb in Su mijn huis, mijn werk en mijn auto.

[quads id=1]

Ik kan het goed reden. Ik ben bang dat hij mij eenmaal in Nederland op straat gaat zetten. En wat ga ik dan doen? Ik heb helemaal niemand daar. Kunnen jullie mij aub adviseren?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig