Vrouw uit Paramaribo en haar baby mishandeld en bedreigd met de dood

Suriname Paramaribo

De politie van Latour heeft op dinsdag 25 april de 33-jarige Phalad R. ingesloten. Na een melding van mishandeling en bedreiging op een adres in het ressort deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek.

[quads id=1]

Daar aangekomen werd de vrouw met haar zeven maanden oude baby aangetroffen. Zij verklaarde dat zij mishandeld en bedreigd is geworden door haar man die in beschonken toestand thuis kwam. Deze handeling pleegt hij zodra hij dronken is.

[quads id=1]

Op die bewuste dag was dit weer het geval. De concubant vervoegde zich met een scherpvoorwerp in de slaapkamer. Hij sloot vervolgens de kamerdeur en bedreigde zijn partner en het kindje met de dood.

[quads id=1]

Met het scherpvoorwerp zwaaide hij in de richting van de vrouw die de slagen afweerde met haar hand. Zij liep hierdoor snij verwondingen op aan haar armen. Op een bepaald moment lukte het haar samen met de baby weg te komen en schakelde gelijk de politie in.

[quads id=1]

De dronkaard is aangehouden en na te zijn ontnuchtering voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

De vrouw is na medische behandeling op de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.