Video: Raúl Neijhorst komt met vervolgboek ‘Suriname Beken(d)t’

Raúl Neijhorst komt binnenkort met een vervolg op zijn boek ‘Suriname Beken(d)t’. Net als in deel één portretteert en interviewt de Delftse fotograaf 75 Surinaamse sterren.

Namen als Nelli Cooman (oud-atlete), dj Sunnery James en Ray Slijngaard (rapper in 2 Unlimited) passeren de revue.

Andere bekende Surinamers die voorbijkomen zijn ex-voetballers Michael Reiziger en Gerald Vanenburg, komiek Howard Komproe en DJ Chuckie. Daarnaast rekent Neijhorst ook Francisco Elson (werd als eerste Nederlandse basketballer kampioen in de NBA), Harald Hasselbach (voormalig American footballer die twee keer de Super Bowl veroverde) Giannini Moreira (danst onder anderen voor Lady Gaga en Rihanna) en Giorgio Tuinfort (componist en muziekproducent voor onder meer Michael Jackson en Whitney Houston) tot de ‘verborgen parels’.

Het eerste deel van ‘Suriname Beken(d)t’ werd eind 2015 uitgebracht.

Daarin stonden sterren als Gerda Havertong, John Williams en Ranomi Kromowidjojo centraal. Ook Omroep West-presentatrice Sharma Soerjoesing werd geportretteerd.

Voor de boekpresentatie, die naar verwachting begin juni wordt gehouden, wil Neijhorst alle 150 bekende Surinamers bij elkaar brengen. De financiering hoopt hij rond te krijgen via een crowdfundingsactie.
Bron: omroepwest.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.