Binnengekomen: Een vraagje aan de President

Dag Familienieuws, Ik heb een verzoek aan u. Eigenlijk een vraagje aan de president maar omdat ik hem niet kan bereiken probeer ik het via jullie. En wellicht kunnen uw lezers hier ook antwoord op geven.

Sedert 2006 zijn onze grondpapieren ingediend bij domein kantoor. Dat is nu 11 jaar geleden. Ik ben inmiddels een erg gefrustreerde Surinamer geworden hierdoor en mijn kinderen lijden ook er onder. Dus onze hele familie lijdt er onder.

Wat moet ik verder doen? Ik heb begrepen van de toenmalige directeur, de heer Somojono, dat al onze stukken. dus het complete dossier op tafel ligt van de toenmalige minister Relyveld. Maar hoe moet het nu verder?

Mijn kinderen zijn intussen volwassen burgers. Ze werken keihard en hebben allemaal de middelbare school doorstaan. Wie kan mij aub helpen? helpt u mij, Meneer de President!
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.