2-weken oude baby nog in het ziekenhuis opgenomen

De politie van Verkeersunit Regio Midden Suriname geeft aan dat de baby van 2 weken oud nog in het ziekenhuis is opgenomen. Op vrijdag 29 april is een auto betrokken geweest bij een verkeersongeval aan het Garnizoenspad.

Bij dit ongeval zijn 2 personen, te weten de 29-jarige Dinesh Narain en de 2-jarige peuter Rishita Ganput, om het leven gekomen. De bestuurder kwam ter hoogte van het Eureka Project tegen een elektrische mast aan en ging over de kop. De politie van Kwatta, die zich ter plekke oriënteerde, is tot de ontdekking gekomen dat de bestuurder niet in het bezit is van een geldig rijbewijs.

Vermoed wordt dat hij in beschonken toestand het voertuig heeft gereden. Het hoofd van de afdeling Verkeersunit regio Midden Suriname zegt dat het resultaat van de bloedtest nog niet binnen is. De bestuurder en de moeder van de 2 weken oude baby zijn wel ontslagen. De baby is nog opgenomen.

Uit het onderzoek blijkt dat de bestuurder met een hoge snelheid heeft gereden over het Garnizoenspad. In de bocht, ter hoogte van het Eureka Project, moet hij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam op de rijhelft van zijn tegenligger terecht, raakte van de weg en ramde daarbij een EBS-mast, waarna de auto over de kop sloeg.

Het resultaat van de alcoholtest bepaalt het lot van de bestuurder. Indien blijkt dat hij het maximum vastgestelde alcoholpromillage heeft overschreden, staat inverzekeringstelling op deze handeling.
Bron: DBS
Eerder berichten:

29-jarige Dinesh Narain vanmorgen overleden na ongeval


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.