Partij goederen ter waarde van 200.000usd in beslag genomen

Een partij sigaretten en alcoholische dranken is vrijdagavond en zaterdagochtend in beslag genomen door de politie op een complex verbonden aan een bekende slijterij bij de rotonde van Poelepantje.

De goederen hebben een waarde van tussen de 120.000 en 200.000 US dollar.

De politie nam de goederen in beslag na een binnengekomen tip. Er werd gelijk een inventarisatie gemaakt en de toegang tot de ruimte waar de goederen waren opgeslagen werd verzegeld. Maar bij de ontruiming zaterdag blijkt dat een belangrijk deel van de meest waardevolle alcoholische dranken ontbreekt.

Dit geeft de zaak een ernstige wending waarbij er mogelijk sprake is van diefstal van goederen die in beslag zijn genomen door de politie.

Een verdachte geeft ter plaatse aan dat hij geen kennis draagt van de goederen omdat de ruimte verhuurd werd aan derden. Onderzoek moet uitwijzen of de goederen illegaal zijn binnengevoerd uit de buurlanden of via de Nieuwe Haven.

Ook zal worden nagegaan of er hand- en spandiensten verleend werden door ambtenaren.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.