Vermissing: 16-jarige Margaret Lee vermist in Nederland

De politie is dringend op zoek naar het Amerikaanse meisje Margaret Lee. Ze is op 1 april in haar eentje naar Nederland gekomen en wordt sinds haar aankomst vermist.

Ze zou voor haar vertrek met een jongen uit de buurt van Den Haag hebben gechat.

Het 16-jarige meisje had volgens de politie geen geld of extra kleding bij zich. “We doen onderzoek naar de vermissing en vragen mensen die haar gezien hebben of iets weten, contact met ons op te nemen”, zegt een woordvoerder van de politie in Den Haag tegen RTL Nieuws.

‘Contact met Nederlandse jongen’
“Er zijn aanwijzingen die erop duiden dat ze in de buurt van Den Haag zou kunnen zijn”, zegt de woordvoerder. “Zo zou ze volgens haar moeder via internet contact hebben gehad met een jongen in onze regio. Dat onderzoeken we op dit moment.”

Het is volgens de politie nog niet duidelijk wie de jongen is en of hij iets te maken heeft met de vermissing van Margaret. “We wachten op dit moment op informatie uit de VS. Het gaat dan onder andere om ip-adressen en andere gegevens uit haar computer en mobiele telefoon.”

Volgens de politie is de moeder van het meisje inmiddels ook naar Nederland gekomen om mee te helpen bij het onderzoek.

Margaret is 168 cm lang en heeft een Koreaans uiterlijk. Mogelijk noemt ze zich Sandra Lee. De politie roept in hun opsporingsbericht mensen die informatie hebben over het meisje op om contact op te nemen.
Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.