Redactie: Dronken 41-jarige rijdt door na aanrijding

dronken paramaribo

Het rijbewijs van de 41-jarige Louis P. is op zondag 16 april door de politie van Latour ingevorderd. Louis veroorzaakte op de bewuste dag een aanrijding aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van Pontbuiten.

Na de aanrijding reed hij door, maar werd achterna gezeten door de benadeelde. Aan de Menkendam gelukte het de benadeelde het voertuig van Louis klem te rijden en schakelde hij de politie van Latour in.

Toen de wetsdienaren daar aankwamen, constateerden zij dat Louis onder invloed van alcohol heeft deelgenomen aan het verkeer.

Op een bepaald moment verliet hij zijn rijhelft en kwam op die van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding.

Louis werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering is hij voorgeleid en heengezonden. De benadeelde klaagde van pijn aan zijn hand en is met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het dossier is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.