Video: Man wurgt zijn baby live via Facebook (Thailand)


De Thaise moeder is er kapot van. Haar man wurgde hun baby en zond de moord live uit op Facebook. De beelden bleven vervolgens ongeveer een hele dag online staan. De moeder legt de schuld alleen bij haar man en niet bij Facebook.

De Thaise politie gaat kijken of ze sneller ,,ongepaste online-content” van het internet kan halen. De politie in Thailand zei dit woensdag, nadat een Thaise man videobeelden op Facebook had gezet waarop te zien was hoe hij zijn elf maanden oude dochter om het leven brengt. De vader werd later levenloos gevonden naast het lijk van zijn dochter.

De beelden hebben ongeveer 24 uur op het sociale netwerk gestaan voordat ze werden opgemerkt en verwijderd, meldde de politie dinsdag.

Op de beelden was te zien hoe Wuttisan Wongtalay een touw om de nek van zijn dochter doet en haar vervolgens wurgt. Daarna gooit hij het levenloze lichaampje vanaf de bovenste verdieping van een verlaten gebouw in de stad Phuket.

Eerder deze maand was op Facebook een live-video te zien hoe in het Amerikaanse Cleveland een man een willekeurige moord pleegt op 74-jarige man.
Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.