Anoniem: Mijn man is waardeloos in bed ~ Suriname

vriend Suriname

Suriname ~ Familienieuws, ik ben Chantal en ik ben eigenlijk boos terwijl ik dit schrijf. Ik wil weten hoe het komt dat ik een vriend heb sinds mijn 16de die eigenlijk waardeloos is.

Hij is de eerste in alles. We hebben 2 kinderen. Ik ben nu 21 jaar en hij liep alleen maar uit voor me.

Als hij nou goed in bed was kon ik nog zeggen maar hij is waardeloos in bed. Hij is mijn eerste en enige, ik wil hem echt laten maar dan denk ik aan die kinderen. Ik heb meerdere keren voor hem geschreeuwd dat hij me niet kan bevredigen. Dan zegt hij me dood ernstig dat die andere smas dat niet zeggen.

Ik heb geprobeerd om ook uit te lopen. Ik kan het niet. Ik kan zo met een man meegaan, maar ik wil het gewoon niet. Clemens is zelf ook pas 21. Waarschijnlijk is hij nog jong. Hij zegt het ook zelf. Hij wil werken aan onze relatie. Ik wil het ook omdat ik eigenlijk geen andere man wil. Maar ik walg van hem. Ik vind alles van hem vies. Ik wil niet dat hij mij aanraakt. Maar omdat ik ook niet wil dat hij naar die anderen gaat probeer ik toch regelmatig omgang te hebben met hem.

Hoe doen andere vrouwen dat? Want ik weet dat elke man uitloopt, maar hoe kan ik dat vergeten als ik met hem in bed lig. Ik verpest ons seksleven zegt hij, want eeuwig noem ik die namen van die andere als we vrijen. Ik denk dat hij nu niet uitloopt want zijn telefoon is gewoon vrij op tafel en ik merk niets vreemds aan hem, plus hij wil ook de hele dag omgang. Dat was niet zo toen hij uitliep. Toen raakte hij me niet eens aan.

Ik heb hem gevraagd om op ‘seksles’ te gaan. Ik zag een cursus op internet. Hij wil best alles doen omdat hij nu bang is dat ik wegga. Maar zal dat helpen? Ik weet niet of het nog goed kan komen met ons.

Misschien moet ik het toch proberen met een andere man. Maar dan kan ik niet meer terug naar Clemens, want dat gaat hij nooit accepteren. Ik vind dit echt moeilijk. Moet ik mijn uitlopende man laten die niet eens goed kan seksen? Het klinkt alsof ik gemeen ben misschien. Maar ik vind het echt niet leuk de seks.

Als ik kijk op het net en verhalen van anderen hoor dan lijkt dat allemaal spannend. Bij ons is het niets. Maar hij denkt echt dat hij geweldig is. Hij lacht me uit wanneer ik zeg dat  hij niets is. Hij is egoïstisch. Wat kan ik doen? Clemens moet gewoon volwassen worden. We waren zo jong toen we elkaar leerden kennen.

Wat ik wel weet is dat ik nooit meer accepteer dat hij met een ander gaat, ik denk dat hij dat nu wel snapt. Ik heb teveel meegemaakt om weer dat te accepteren. Hij moet nu zijn best doen voor mij. Ik weet alleen niet of ik het echt wil. En ik wil het niet zomaar laten om die kinderen. Maar het maakt me boos. Ik moest hem al sinds de eerste keer laten. Ik had toen nog geen kinderen. Bedankt dat ik jullie mocht schrijven. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.