Anoniem: Ik wil haar terug!

Goedemorgen, ik wilde wat vragen: Ik heb wat problemen en wil graag advies van de gasten hebben. Hier is mijn verhaal:

Ik ben Darryl en heb/had een relatie met Suenne, zij heeft twee meisjes en ze zijn mijn alles, FamilieNieuws. Ik ben een jonge heer van 28 jaar. Een hard werkende man die van alles heeft wat een man moet hebben maar toch loop ik nog met wat problemen en dat komt door mijn fout.

Ik ben fout geweest. De laatste paar dagen heb ik een klein ruzie gehad met mijn vrouw omdat ik gestrest was op het werk. Ze appte mij en ja ik appte niet normaal terug. Ze belde en vroeg wanneer ik zou appen. Op een gegeven moment kregen we een kleine tak taki. Hoe dat komt kan ik niet meer zeggen. Maar alleen omdat ik gestrest was heb ik haar gezegd dat ik klaar ben met haar. Gewoon zomaar zonder na te denken heb ik toen haar foto’s gewist op Facebook en ook die van onze kids.

Hoe kan ik zo dom zijn om mijn vrouw zo te behandelen zonder dat ze iets heeft gedaan? Ik hou echt van haar en ik wil haar terug want ze heeft al haar spullen gepakt en is naar haar moeder gegaan. Ik werk in het binnenland, en ben nog steeds op het werk. Ik stress helemaal. Ik bel haar ze reageert niet. Ik bel haar moeder en vader om mijn te verontschuldigen. Ze reageren niet op mijn calls. Suenne stuurde mij een smsje dat het uit is. Ze wil mij niet meer.

Ik wil graag van jullie weten. Hoe kan ik mijn vrouw weer overwinnen? Ik wil haar terug. Ik weet dat ik fout ben en dat ze dit niet verdiend heeft. Ik wil haar voor altijd sorry zegen voor wat ik gedaan heb. Kunnen jullie mij aub helpen. Hoe krijg ik haar weer terug want ik stress echt.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.