Redactie: Verkeer binnenstad wordt morgen afgesloten

protest binnenstad Paramaribo familienieuws

In verband met de geplande protestdemonstratie van dinsdag 25 april zal een groot deel van de binnenstad vanaf 09.00 uur worden afgesloten voor het verkeer.

Het bestemmingsverkeer zal ook niet worden toegelaten. De afsluiting ziet er als volgt uit: Vanuit de hoek van de Tourtonnelaan en de Koninginnestraat zal er geen verkeer richting de Henk Arronstraat worden toegelaten. Vanuit de hoek Klipstenen- en de Heerenstraat zal er geen verkeer naar de richting Spanhoek worden toegelaten. Vanuit het kruispunt gevormd door de Steenbakkerij- en de Zwartenhovenbrugstraat zal er geen verkeer richting de Domineestraat worden toegelaten.

Vanuit het kruispunt gevormd door de Maagden- en de Dr. S. Redmondstraat zal er geen verkeer richting de Steenbakkerijstraat worden toegelaten.

Hoek Maagden- en Jodenbreestraat zal eveneens worden afgesloten. Vanuit de Maagden- en Keizerstraat zal er geen verkeer richting de Knuffelsgracht worden toegelaten. Het verkeer dat zich bevindt op het kruispunt gevormd door de Dr. S. Redmond- en de Saramaccastraat zal worden omgelegd.

De volgende kruispunten richting Paramaribo Noord zullen eveneens worden afgesloten voor het verkeer: Vanuit het kruispunt gevormd door de Kleine Waterstraat en Roseveltkade zal er geen verkeer naar de richting van het stadscentrum worden toegelaten. Vanuit de hoek Roseveltkade en de Grote Combeweg zal er geen verkeer richting de Kleine Waterstraat worden toegelaten alsook naar de richting van de H. Arronstraat en de Wulfingstraat.

Het verkeer dat zich bevindt op de Henk Arronstraat en de Tourtonnelaan zal geen doorgang hebben naar de richting van de Klipstenenstraat. Op weggebruikers wordt een beroep gedaan rekening te houden met het bovenstaande en de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.