Redactie: Dinsdag alles plat of niet?

Robby Berenstein, voorzitter van C-47, zegt aan Starnieuws dat de verklaring van de regering kennelijk te maken heeft met berichten over dat dinsdag alles platgelegd zal worden.

“Alles platleggen is een proces. Het ligt niet in de bedoeling dat dinsdag alles dichtgaat in het land,” zegt de vakbondsleider.

Dinsdag worden meer groepen gemobiliseerd om mee te doen met de acties. “Wij hebben ook vergunning hiervoor aangevraagd en verwachten dat deze ook toegekend zal worden,” zegt Berenstein. In een spoedbericht die de regering enkele uren geleden heeft uitgegeven, wordt meegedeeld dat de korpsleiding maandag een onderhoud zal hebben met de actieleiders. De stakingsleiding heeft nog geen uitnodiging ontvangen van de korpsleiding, deelt de vakbondsleider mee.

Berenstein merkt op dat de protestmanifestatie ordelijk en verantwoord zal blijven. Het ligt in de bedoeling dat dinsdag weer de straat opgegaan wordt. De eis van de vakbeweging blijft dat de brandstofprijzen teruggedraaid worden en dat de verdere verarming van het volk wordt stopgezet. De acties worden opgevoerd om meer effect te kunnen bereiken, “maar dinsdag wordt niet alles platgelegd,” voert Berenstein aan.

De regering doet een dringende oproep aan de vitale bedrijven en diensten om die acties na te laten die ernstige schade aan de kritische infrastructuur kunnen berokkenen.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.