Anoniem: Ik wil hem laten, maar…

Mijn naam is Larina ik ben 25 jaartjes jong. Ik heb 2 kinderen met 2 verschillende vaders. Ik woon alleen. Ik werk voorlopig niet.

Mijn kids wonen in ’t buitenland. Bij mijn vader. Ik wilde met jullie het volgende delen: Ik heb een vriend en we zijn 2 jaren en een paar maanden met elkaar. Hij heeft wel een vriendin ze is schoolgaande heb ik begrepen.

Mijn vriend heeft geen kind. Ik hou zielsveel van mijn vriend. Hij heet Geer. Hij komt soms bij me slapen.

Ik krijg alles wat ik wil van hem. Hij is heel lief beleefd. Hij werkt hard voor z’n geld, hij is afgestudeerd.

Ik ken wel een paar van z’n familieleden. En hij ook een paar van mij. Ik heb 3 keren achter elkaar een miskraam gehad. Ik vind het niet goed wat ik doe. Eigenlijk wil ik Geer laten, omdat ik het niet zo leuk vind dat hij z’n vriendin heeft. Ik wil niet de reden zijn dat ze straks uit elkaar gaan. Ze hebben beiden geen kinderen.

Dus ik wil hem laten maar aan de andere kant. Als ik ga zitten denken aan alles wat hij voor mij tot nu toe gedaan heeft, wil ik hem helemaal niet kwijt raken. Ik ben echt gehecht aan hem maar ik weet echt niet wat ik moet doen hoor kunnen jullie me aub zeggen wat ik moet doen.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.