Anoniem: Zal ik scheiden of niet? Suriname

Suriname ~ Hallo, ik ben Juliet ik ben een Javaanse dame uit Suriname en mijn man is ook een Javaanse heer. Hij is weg, maar we zijn niet gescheiden. We hebben nooit kinderen gehad.

[quads id=1]

Daarom is hij ook weggegaan. Hij heeft het me ook gezegd. Ik ben 41 jaar. Ik ga nooit kinderen krijgen.

Hij is nu met een creoolse dame ze heeft al 5 kinderen. Die dame is pas 30. Mijn man heeft haar in huis genomen met die 5 kinderen. Ik blijf bij mijn moeder. Elke keer belt die vrouw naa hier om mij uit te schelden. Ze is echt zo asociaal. Ze heeft mijn man al van me genomen, wat wil ze nog van me?

[quads id=1]

Ze zegt dat ik moet scheiden en dat ik geen echte vrouw ben, maar wat is zij dan? Ik wilde wel scheiden maar mijn moeder en zussen zeggen dat ik het niet moet doen. Ik ben 41. Ik vind dat ik nog opnieuw kan beginnen. Daarom wil ik jullie vragen wat ik moet doen. Ik heb die man gevraagd wat hij wil. Hij kan me niet duidelijk maken dat hij wil scheiden. Hij zegt niets daarover. Hij en mijn moeder zijn echt goed op elkaar. Daarom komt hij nog hier zeuren.

[quads id=1]

Ze zegt dat hij voor mij komt maar ik wil niet meer. Ik weet het niet. Hij heeft me echt pijn gedaan. Ik hou wel van hem en ik zie dat hij niet gelukkig is. We praten gewoon hoor omdat ik geen slechte vrouw ben.

Ik ben een heer tegengekomen. We zijn gewoon vrienden, maar hij zegt me dat ik moet scheiden. Als het iets moet worden tussen ons. Er zijn meerdere mannen die ik kan ontHet valt me echt zwaar. Wat zouden jullie doen? Het lijkt alsof mijn leven stilstaat. Diep van binnen wil ik niet scheiden. Maar misschien alleen maar omdat ik niet wil dat hij met die dame gaat trouwen. Want dat is wat ze wilt.

[quads id=1]

Moet ik naar mijn moeder luisteren en vechten voor mijn man? Maar is het nog wel mijn man, want zo voelt het niet. Hij is nu toch met haar? Ik weet niet wat ik moet doen, het is zo moeilijk om een leven van 20 jaren weg te gooien. Maar in feite heeft hij het weggegooid.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.