Redactie: Serena Williams 20 weken zwanger

Serena Williams zien we voorlopig mogelijk niet terug op de tennisbaan. De Amerikaanse toptennisster toont op Snapchat een foto waarop de indruk wordt gewekt dat ze 20 weken zwanger is.

De 35-jarige Williams is sinds december verloofd met Alexis Ohanian (foto onder), mede-oprichter van Reddit.

Of Williams echt zwanger is, of dat het gaat om een grap, is niet duidelijk. De foto op Snapchat werd na enkele minuten al verwijderd en ook de tweet van tennisfederatie WTA is niet langer zichtbaar.

Williams won in januari de Australian Open. Sinds ze in Melbourne haar zus Venus versloeg, speelde Serena geen enkele partij meer. Het was haar 23ste grandslamtitel. Hiermee verbrak Serena Williams het gedeelde record van 22 titels dat zij samen met Steffi Graf droeg. Als het verhaal over haar zwangerschap klopt, zou ze al in verwachting zijn geweest toen ze de Australian Open speelde.

Williams nam door de zege in Melbourne de eerste plaats op de wereldranglijst over van de Duitse Angelique Kerber. Inmiddels is ze weer de nummer twee, al lost ze volgende week Kerber weer af.

Het is nog onduidelijk of Serena Williams na haar zwangerschap zal terugkeren op de tennisbaan. Vorige zomer maakte Victoria Azarenka bekend zwanger te zijn. De voormalige nummer 1 beviel vlak voor Kerst. Azarenka (27) heeft nog niet bekendgemaakt wanneer ze haar comeback maakt.
Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.