Redactie: Brand aan de Keizerstraat

Er heeft woensdag een enorme brand gewoed in de Keizerstraat ter hoogte van de Fred Derbystraat. Alhoewel er momenteel geen vlammen meer zichtbaar zijn, is er een enorme rookontwikkeling ontstaan.

Diverse winkels en bedrijfspanden, zoals Paramaribo-bazaar en IMBK-instituut hebben hun deuren al gesloten. Vlakbij Theater Unique zijn er enkele brandweerauto’s aanwezig. Inmiddels is de weg al afgesloten. Eén van de buurtbewoners vertelt dat de brand mogelijk aan de achterzijde is ontstaan.

Het gaat verder om onder andere de winkels Surabaya, een bar/restaurant en de benedenverdieping van het Amazone hotel. Ook is Hong Chon Trading, een grote gordijnenzaak intussen gesloten, terwijl het personeel angstvallig achter het raam staat te filmen. Vanuit de achterzijde probeert de brandweer de situatie onder controle te krijgen. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe groot de materiële schade is en wat de oorzaak van de brand is.


Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.