Redactie: 20-jarige Afrikaanse jongen verkracht zijn moeder in Nederland

omgang Suriname

Het Openbaar Ministerie (OM) stelt dat een inmiddels twintigjarige Gambiaan uit het Limburgse Horst zijn bloedeigen moeder vorig jaar op beestachtige wijze heeft verkracht.

Zo zou Ismaila J. zijn moeder bij haar nek hebben gepakt en haar hebben ontdaan van haar kleding. Toen de vrouw haar eigen zoon niet wilde pijpen, besloot de geesteszieke gozer zijn penis in haar vagina te duwen. Dat lukte niet, waarop hij zijn vingers maar naar binnen propte. Hij zou daarna triomfantelijk zijn klaargekomen op de kledij van zijn verwekster.

Na het misselijkmakende tafereel meldde de ontroostbare moeder zich bij de politie. Ze weigerde echter aangifte te doen tegen haar zoon, meldt de Limburger. De politie trof bij onderzoek een blauwe plek in de nek van het slachtoffer aan. Daarnaast werd sperma gevonden in haar anus en op haar schaamlippen. Het Openbaar Ministerie nam de zaak hoog op en besloot de gestoorde Gambiaan zelf dan maar te vervolgen.

Na onderzoek in het Pieter Baan Centrum bleek dat de jongen ten tijde van zijn actie in een langdurige psychose moet hebben verkeerd.

Het OM stelt daarom dat J. volledig ontoerekeningsvatbaar moet worden verklaard en eist een jaar opname in een psychiatrische kliniek. De advocaat van de verkrachter vindt dat zijn cliënt moet worden vrijgesproken. Volgens de raadsman is er niet voldoende bewijs voor verkrachting en is het onduidelijk hoe het sperma van J. op zijn moeder terechtkwam.
Bron: PowNed
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.