Redactie: Brunswijk zegt sorry

‘Dat voetbal ook een sport is met veel emoties weten we allemaal. Het is daarom de kunst om je te allen tijde als een professional op te stellen om zo de negatieve emoties te bedwingen’, begint Brunswijk met zijn brief gericht aan de Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS).

De speler, voorzitter en clubeigenaar van Inter Moengotapoe, biedt met deze brief zijn verontschuldigingen aan de sportpers voor zijn onprofessionele opstelling en geheel onterechte bejegening richting cameraman Marlon Hennery van ATV.

Brunswijk ging heel erg tekeer tegen deze cameraman en bedreigde hem na de wedstrijd tegen WBC gespeeld op 7 april in het Ronnie Brunswijkstadion. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Ook de arbiter werd slachtoffer van het verbaal geweld van Brunswijk. ‘Dit alles was het gevolg van negatieve emoties’, zegt Brunswijk verder.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.