Anoniem Suriname: Ik heb gekozen voor mijn vrouw

Ik ben Carlos, voordat jullie gaan oordelen kan ik jullie al zeggen dat ik een slechte man ben. Eigenlijk ben ik dat niet meer. Ik wil mijn leven verbeteren. Ik heb een vrouw en ik had een vriendin.

[quads id=1]

De reden waarom ik zo leefde is omdat mijn vaste vriendin, Sheila (mijn vrouw dus), die ik al 13 jaar ken en waar ik 1 kind mee heb, het allemaal toeliet.  Ik geef in principe haar de schuld, want als ze 5 jaar geleden toen ze het ontdekte direct haar spullen had gepakt dan was ik nooit zo ver gegaan met die ander meid, ik ken haar al 6 jaar. Ze heet Eva. Ze doet alles voor mij.

[quads id=1]

Ze accepteert al 6 jaar dat ze op de 3de plaats staat. Ze houdt zich netjes op de achtergrond en ze zal nooit zeuren. Toch heb ik haar moeten laten. Ze heeft het heel moeilijk, maar het gaat gewoon niet meer. Ik kan mijn gezin niet in de steek laten. Eva blijft contact zoeken, maar het kan gewoon niet meer. Anders raak ik Sheila kwijt.

[quads id=1]

Sheila is nu ongeveer 6 maanden niet meer intiem met mij. Ze is het zat. Maar ik hou van haar. Ze is de moeder van mijn zoon en ik wil haar nooit laten. Sheila, heeft aangegeven dat ze het leven met mij beu is. Ze pikt dit niet meer.

Ons zoontje is pas 9 jaar oud. Hij is mijn leven. Ik wil niet apart leven van hem. Ik wil Sheila niet laten maar het lijkt alsof ze mij onder druk zet. Ze chanteert mij gewoon. Mijn broer zegt dat ze wel bij gaat draaien maar nu zie ik dat ze zich helemaal anders opstelt. Ze slaapt apart en doet alles apart. Ik bracht die jongen elke ochtend naar school. De laatste tijd doet zij het. Zonder te overleggen met mij.

[quads id=1]

Ze heeft een eigen leven en ik hoor en niet meer in. Als ik met haar praat antwoordt ze bijna niet. Ze zegt dat het over is tussen ons. De liefde is op. Koken doet ze niet, ze eet op straat met die jongen. Ik zie ze bijna nooit. Dit ding frustreert me. Doet ze dit expres of is ze werkelijk niet meer verbonden met mij? Ik wil veranderen. Ik ben al de hele week thuis. Maar ik wil Sheila niet smeken om bij me te blijven. Als ik dat doe gaat ze nog erger op mijn kop zitten. Dat kan ik niet doen toch?

[quads id=1]

Hoe kan ik deze vrouw overhalen om mij niet in de steek te laten? Als jullie klaar zijn met schelden kunnen jullie mij ook goed advies geven? Ik ben een man die weet dat hij fout zat, maar ik wil het met heel mijn hart goed maken met mijn vrouw. Helpen jullie mij aub. De meeste van jullie zijn vrouwen, wat zeggen jullie ervan dan?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig

d.