Video: Thuiswerken achter de camera? Zou jij het doen? Business Club Suriname

geld verdienen thuiswerken business club

Werken achter de camera? Wat is het eigenlijk? Het is eigenlijk intiem thuiswerk/studiowerk, waar je door middel van intiem te chatten voor de camera van je computer geld verdient.

Zo een persoon die thuis werkt achter de computer verdient haar geld aan mannen (of vrouwen) die graag betalen om met haar te kletsen terwijl ze naar haar kijken. Ongeveer 90% van deze mensen, zijn opzoek naar intiem vermaak. Wat bestaat uit spannende chat gesprekken, waarbij hij jou kan zien. Vaak willen deze mannen jou zonder dat je kleding aan hebt voor de de webcam zien. Tevens is het vaak zo dan men wil zien dat je bepaalde handelingen bij jezelf (of je partner) verricht voor de camera

Model worden

Zou jij zo een soort model kunnen worden? Veel meisjes doen het voor het geld. Sommige verdienen wel meer dan  € 8000 per maand! (In Nederland).

Hoewel er veel geld te verdienen is. Heeft dit werk ook veel nadelen. Bijvoorbeeld: Veel minder geld verdienen dan dat je had verwacht of dat het bedrijf je heeft beloofd. Herkend worden door iemand. Dit werk kan je, je hele leven achtervolgen. Onthou: Wat op het internet staat, blijft op het internet

Bekijk de video

Sommige mensen verliezen hun gevoel van eigenwaarde omdat ze zich diep van binnen toch schamen om ze hun kleding hebben uitgetrokken voor de camera en bepaalde opdrachten hebben uitgevoerd.  Zijn die duizenden euro’s het waard?


Bekijk de video hierboven van TapaBankstel waarin een Suriname (ex) cameragirl girl vertelt over haar ervaring met dit werk