Video: Wat is een webcam girl? Zou jij het doen? Suriname

Cammen? Wat is het eigenlijk? Webcam werk is intiem thuiswerk/studiowerk, waar je door middel van eintiem te chatten voor de webcam geld verdient.

Iemand die dit werk doet wordt ook wel een webcam girl genoemd, een webcam girl verdient haar geld aan mannen (of vrouwen) die graag betalen om met haar te chatten en te cammen. Ongeveer 90% van deze mensen, zijn opzoek naar intiem vermaak. Wat bestaat uit spannende chat gesprekken, waarbij hij jou kan zien. Vaak willen deze mannen jou naakt voor de de webcam zien. Tevens is het vaak zo dan men wil zien dat je intieme handelingen bij jezelf (of je partner) verricht voor de webcam.

Zou jij webcam model kunnen worden? Veel meisjes doen het voor het geld. Sommige verdienen wel meer dan  € 8000 per maand! (In Nederland).

Ondanks dat er veel geld te verdienen is als webcam girl. Heeft dit werk ook veel nadelen. Bijvoorbeeld: Veel minder geld verdienen dan dat je had verwacht of dat het bedrijf je heeft beloofd. Herkend worden door iemand. Dit werk kan je, je hele leven achtervolgen.

Sommige mensen verliezen hun gevoel van eigenwaarde omdat ze zich diep van binnen toch schamen om naakt voor de camera te staan. Zijn die duizenden euro’s het waard?


Bekijk de video hierboven van TapaBankstel waarin een (ex)webcam girl vertelt over haar ervaring als webcamgirl.

U kunt hieronder reageren op dit bericht of op onze Facebook pagina.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.