Redactie: 12-jarige straatrover opgepakt

politie Suriname

Jeugdige straatrover in de kraag gevat. Ritchen J. (12) alias “Baas Kwatta” is op zaterdag 8 april in de kraag gevat door de politie van Latour.

“Baas Kwatta” moet op vrijdag 20 januari 2017 samen met een andere jonge man een straatberoving hebben gepleegd. De twee jongens beroofden aan de Coesewijnestraat twee jonge dames van een mobiele telefoon. Na hun daad maakten zij zich uit de voeten.

De benadeelden deden aangifte op het politiebureau. Tijdens het onderzoek is Ritchen in beeld gebracht. Hij is opgespoord en te de Goede Verwachting aangehouden. Het vermoeden bestaat dat hij met ene Alida het strafbaar feit moet hebben gepleegd.

Deze Alida is eveneens op zaterdag 8 april aangehouden voor een poging tot inbraak in een woning aan de Toekomstweg op woensdag 29 maart.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is “Baas Kwatta” ingesloten in het Jeugdcellenhuis te Opa Doeli.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.