Redactie: Rovers schieten op 2 kinderen

Criminelen schieten op slachtoffers te Brownsweg. Twee kinderen geraakt. De politie van Brownsweg heeft zaterdagmorgen een geval binnen gehad over criminelen die op een busje hebben geschoten.

Omstreeks 07.00 uur reed een vader samen met zijn twee zonen over de Brownsweg. Zij waren onderweg naar Paramaribo. Op een gegeven moment werd hun voertuig, een bestelbus, ter hoogte van km 106, klemgereden door drie criminelen van wie een gewapend was met een five-shooter.

De daders hebben daarbij schoten op het voertuig gelost. De zoon van 12 jaar heeft een schotwond opgelopen aan zijn hoofd en de andere van 10 jaar heeft een schampschot in zijn gelaat. De rovers maakten de wagen van de benadeelde buit waarin hij SRD 10.000 en 130 gram ruw goud had bewaard.

De overvallers hebben het voertuig later onbeheerd op een ander plek achtergelaten. Het geld is teruggevonden, maar het goud niet.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.