Redactie – Coesewijnestraat wordt wéér afgesloten

verkeer Paramaribo

Het ministerie van Openbare Werken gaat de belangrijke verkeersader opnieuw voor drie werken sluiten om aan de weg te kunnen werken.

De oostelijke rijbaan van de Coesewijnestraat (richting de Coesewijnebrug) tussen de Marowijne- en Metaalstraat wordt vanaf dinsdag 18 april afgesloten voor het verkeer. Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie gaat er asfalteringswerkzaamheden laten uitvoeren.

In een bekendmaking zegt het ministerie dat het vrachtverkeer vanaf de Mr. J. Lachmonstraat zal worden omgeleid via de Corantijnstraat, terwijl het langzaam verkeer zal worden omgeleid via de Marowijnestraat, de Winchesterstraat en de Metaalstraat.

De afsluiting komt enkele weken nadat de Coesewijnestraat weer was opengesteld voor het verkeer. Drie weken lang werd er gewerkt aan een ander weggedeelte, op de kruising met de Mr. J. Lachmonstraat. De afsluiting heeft toen gezorgd voor extra drukte op de andere wegen die Paramaribo-Zuid en Wanica verbinden met de stad. De werkzaamheden zijn ook afhankelijk van de weersomstandigheden.
Bron: Loop Suriname


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.