Redactie: 34-jarige Anup Dhoen overleden na ongeval

De 34-jarige autobestuurder Anup Dhoen is op donderdag 13 april in het Academisch Ziekenhuis komen te overlijden als gevolg van letsels die hij bij een verkeersongeval had opgelopen.

Uit het onderzoek blijkt dat deze bestuurder woensdagavond rond 21.15 uur alleen in een personenwagen over de Magentakanaalweg reed. Ter hoogte van de Welgedacht A weg is de wagen door tot nog toe onbekende reden van de weg geraakt en over de kop beland bij een inrit van een buurtbewoner.

Als gevolg hiervan raakte Dhoen bekneld in zijn voertuig. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Dhoen werd ter observatie opgenomen en is de volgende morgen, donderdag 10.15 uur, bezweken in het ziekenhuis. Met het heengaan van deze bestuurder is de verkeersbarometer gestegen naar 14.


(Foto binnengekomen via Facebook)
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.