Redactie: 10.000euro en 10.000srd gestolen uit voertuig

euro Suriname

Euro 10.000 en SRD 10.000 weggenomen uit voertuig Kabinet van President. De politie van Uitvlugt kreeg donderdagmiddag melding van een auto inbraak aan de Jagernath Lachmonstraat bij kan kantoor van het Centraal Bureau voor Burgerzaken(CBB).

Een ambtenaar had geldbedragen groot Euro 10.000 en SRD 10.000 in een tas bewaard. Hij had het geld in een dienstwagen van het kabinet van president achtergelaten. Kort voor de inbraak had hij de dienstauto geparkeerd op het terrein van het CBB en ging het kantoor binnen om wat zaken in orde te maken.

Toen hij na enkele ogenblikken terug kwam merkte de ambtenaar op dat er in de wagen was ingebroken en dat de daders ervandoor waren met de tas met inhoud.

Er zijn geen camerabeelden waarop de inbraak is vastgelegd. De sterke arm heeft het verder onderzoek overgedragen aan de recherche.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.